Grote paarse vlaggen, een rode loper met ballonnen, een kraam met lekkers en enthousiaste medewerkers en leerlingen bij de entree… Kortom een warm welkom voor leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders/verzorgers. Op zaterdag 4  februari vond van 10.00 uur tot 15.00 uur onze gezellige open dag plaats. Wat fijn dat groep 8- én groep 7-leerlingen en hun ouders/verzorgers weer een kijkje konden nemen in onze school!

Stempelkaart 

Natuurlijk vertellen we op onze open dag graag meer over onze bovenbouwprofielen, maar nog beter is het om het de basisschoolleerlingen zelf te laten ontdekken. Daarom konden de groep 7/8-leerlingen dit jaar verschillende stempels verzamelen door activiteiten en opdrachten te doen in vier van onze praktijklokalen. In de lokalen van Zorg & Welzijn (Z&W), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE) en Dienstverlening & Producten (D&P) kregen de kinderen een stempel als zij een activiteit hadden volbracht. Vervolgens konden ze de volle stempelkaart inleveren en maakten zij kans op een toffe tas met leuke items. Inmiddels is de winnaar bekend… We nemen zo snel mogelijk contact op met Parel!

De school ontdekken

Ook in andere lokalen waren er leuke dingen te doen of te zien. In de gymzaal konden kinderen hun behendigheid tonen en in het lokaal van Mens & Natuur was er de mogelijkheid om aan de slag te gaan met verschillende proefjes. Naast een algemene voorlichting, konden bezoekers ook een voorlichting volgen over ons onderwijsconcept BAASis en over onze zorg en begeleidingsmogelijkheden. Kinderen en hun ouders/verzorgers kregen ook de mogelijkheid om hun bezoek vast te leggen op gevoelige plaat. Say cheese!

Al met al was het weer een geslaagde editie. We bedanken iedereen voor hun mooie bijdrage!