Op zaterdag 4 februari openden we onze schooldeuren voor leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders/verzorgers. Grote paarse vlaggen die wapperden, een rode loper versierd met een gekleurde ballonboog, een kraam met lekkers en natuurlijk enthousiaste medewerkers om iedereen te verwelkomen… De ingrediënten voor een gezellige open dag! We zijn blij dat we alle bezoekers weer een goede indruk van onze school hebben kunnen geven.

Stempelkaart

We vinden het belangrijk om de basisschoolleerlingen op onze open dag zelf actief laten kennismaken met onze programma’s, vakken en bovenbouwprofielen. Leerlingen konden daarom onder andere deelnemen aan opdrachtjes in onze praktijklokalen van de bovenbouwprofielen. In de lokalen van Zorg & Welzijn (Z&W), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE) en Dienstverlening & Producten (D&P) verdienden de kinderen een stempel na het voltooien van een activiteit. Met een volle stempelkaart maakten ze kans op een leuke tas gevuld met verrassingen. De winnaar maken we zo snel mogelijk bekend.

De school ontdekken

Ook op andere afdelingen waren er leuke dingen te doen of te zien. Zo konden de kinderen zich in de gymzaal van hun sportieve kant laten zien en in het lokaal van Mens & Natuur meer over dit thema ontdekken door het doen van verschillende proefjes.

Bezoekers kwamen door verschillende voorlichtingsmomenten ook meer te weten over onze school, ons onderwijs, het onderwijsconcept BAASis en onze zorg- en begeleidingsmogelijkheden. En zij konden hun bezoek vastleggen op de gevoelige plaat… Een mooie herinnering voor later!

Al met al was het weer een geslaagde editie. We bedanken iedereen voor hun mooie bijdrage!