Op OBC Huissen vinden we het belangrijk dat jij je talenten kunt ontwikkelen. Naast het talentenprogramma Sport (de zogenaamde sportklas) kun je ook kiezen uit Kunst & Cultuur of Techniek. Wat past bij jou?

Bij jouw aanmelding voor onze school kies je één van de talentenprogramma’s. Je komt dan in een klas met leerlingen uit de verschillende talentenprogramma’s die tijdens de talent-uren naar hun eigen talent gaan.

Sport

In het talentenprogramma Sport neemt sport een belangrijke plaats in naast leren. Er zijn extra lessen lichamelijke opvoeding en daarnaast extra sportactiviteiten, soms buiten de gewone lestijd. Heb je een redelijke bewegingsvaardigheid, een goede sportieve instelling en een brede interesse in sport, dan is het talentenprogramma sport echt iets voor jou. Dit talentenprogramma is niet speciaal voor topsporters. Prestaties zijn wel van belang, maar wij vinden interesse, motivatie en het leren van vaardigheden als samenwerken en omgaan met verschillen zeker zo belangrijk. Iedere leerling uit groep 8 van de basisschool kan zich dus aanmelden.

Kunst & Cultuur

Ben je gek op creatieve vakken? Houd je van dans, muziek of kunst? Dan is talentenprogramma Kunst & Cultuur misschien wel iets voor jou. Je neemt deel aan onder andere leuke en interessante kunstprojecten en workshops.

Techniek

Werk je graag met je handen? Vind je het leuk om te sleutelen en ga je technische uitdagingen niet uit de weg? Meld je dan aan voor het talentenprogramma Techniek. Echte techneuten kunnen hier zeker hun hart ophalen.

Eigen bijdrage

De talentenprogramma’s Sport en Kunst & Cultuur brengen extra kosten met zich mee. Klik hier voor meer informatie.