Radio 538 komt van 19 t/m 23 december opnieuw in actie met Missie 538! Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor een goed doel: het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Missie 538: een speciale clean room

Radio 538 strijdt tijdens Missie 538 voor de komst van een speciale clean room waarin afweercellen van kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Daarmee kan de overlevingskans van kinderen worden vergroot, met minder schade op de lange termijn.

Leerling Cas start eigen actie

OBC Huissen leerling Cas is een eigen actie ‘Cas to the Max, Steun 538% om te streven naar 100% genezing‘ gestart om de missie voor het Prinses Máxima Centrum te volbrengen. Hij is zelf behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor hersentumoren met uitzaaiingen. Zijn kansen waren niet gunstig, maar door verbeterde behandelingen is hij op dit moment schoon en heeft hij weer een kans op een toekomst. Dit gunt hij alle kinderen die getroffen worden door kanker. In Nederland 600 per jaar.

Doneer ook!

Scan de QR-code of ga naar de 538 actiewebsite www.starteenactievoormissie538.nl/team/cas-to-the-max/donate en doneer. Alvast heel erg bedankt voor jullie donaties.

Bekijk hieronder de flyer.