Wapperende vlaggen, sportende leerlingen op het pannaveldje, gezellige muziek, rood met wit gestreepte kraampjes met koffie en thee en een vintage bakfiets waar lekkere hapjes werden uitgedeeld… Een warm welkom voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers! Op zaterdag 12  februari vond van 09.00 uur tot 17.00 uur onze open dag plaats. Wat fijn dat groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers weer een kijkje konden nemen in onze school.

Kijkje in de school

In de lokalen van Zorg & Welzijn (Z&W), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE) en Dienstverlening & Producten (D&P) lieten verschillende bovenbouwleerlingen zien wat zij allemaal geleerd hadden. In de gymzaal mochten groep 8-leerlingen hun behendigheid testen door zo snel mogelijk een parcours te doorlopen. Wat een snelle eindtijden zijn er behaald! In het nieuwe techniek- en technologielokaal konden de groep 8-leerlingen hun naam met de laserprinter op een houten plaatje graveren. Daarnaast konden zij raden hoeveel 3D-geprinte sleutelhangers er in een vaas zaten. Veel ouders/verzorgers en kinderen vonden het leuk om mee te doen. Het juiste antwoord was 660 sleutelhangers. En de winnaar is… Dean! De afdeling techniek neemt zo snel mogelijk contact met hem op.

Voorlichtingen

Naast een algemene voorlichting, konden de leerlingen, ouders/verzorgers ook een voorlichting volgen over onze talentenprogramma’s, over ons onderwijsconcept BAASis en over onze zorg en begeleidingsmogelijkheden.