De diploma-uitreiking van dit schooljaar ziet er door alle coronamaatregelen anders uit dan normaal. Een blik vol creativiteit en flexibiliteit is opengetrokken en zo wist ook OBC Huissen er toch nog iets bijzonders van te maken!

Op dinsdag 7 en woensdag 8 juli 2020 was het eindelijk zover voor alle geslaagden… Het in ontvangst nemen van hun dilpoma! Het concept was alleen dit jaar iets anders, namelijk een feestelijke drive-thru diploma-uitreiking.

Drive-thru

De leerlingen verzamelden zich met hun familie in hun auto naast de school. Hier ontvingen zij een goody-bag met het jaarboek, alcoholvrije champagne, glazen en een lekkere snack. De gasten vervolgden vervolgens gedoseerd hun weg via een speciale route het schoolplein op. Bij de rode loper werd elke leerling warm onthaald door de directeur en een aantal docenten. Via de rode loper kwamen zij uit bij het diploma-podium. Naast dat de leerlingen hier in het zonnetje gezet werden, ondertekenden zij hier ook hun dilpoma. Vervolgens was er de gelegenheid voor een onvergetelijke foto bij een mooi, en geheel in stijl, fotodecor.

Hierboven een kleine sfeerimpressie…