Ook dit schooljaar zag de diploma-uitreiking er door alle coronamaatregelen anders uit dan normaal. Een blik vol creativiteit en flexibiliteit werd opengetrokken en zo wist ook OBC Huissen er toch nog iets bijzonders van te maken.

Op woensdag 14 en donderdag 15 juli 2021 was het voor alle geslaagden eindelijk zover… Het in ontvangst nemen van hun diploma! Na het succes van vorig jaar, werd er ook dit jaar een feestelijke drive-thru diploma-uitreiking georganiseerd.

Drive-thru

De leerlingen verzamelden zich met hun familie in hun auto naast de school. Hier ontvingen zij een goody-bag met het jaarboek, alcoholvrije champagne, glazen en een lekkere snack. De gasten vervolgden vervolgens hun weg via een speciale route het schoolplein op. Bij de rode loper werd elke leerling warm onthaald door de directeur en een aantal docenten. Via de rode loper kwamen zij uit bij het diplomapodium. Naast dat de leerlingen hier in het zonnetje gezet werden, ondertekenden zij hier ook hun diploma. Hierna was er de gelegenheid om een onvergetelijke foto te maken bij een leuk, en geheel in stijl, fotodecor.

Bekijk hieronder een kleine sfeerimpressie…