Introductie programma sportklassen leerjaar 1

De eerst jaars leerlingen van de sportklas hadden natuurlijk.....een sportief introductie programma

Big Bounce Festival

Het einde van het schooljaar sloten we af met een spetterend spektakel: het Big Bounce Festival!

Papendal testdagen

De leerlingen die goed uit de verf kwamen tijdens de loopclincis van Loopland Gelderland in april mochten naar Papendal waar ze een echte looptraining kregen.

Ardennenkamp 2015: nog meer.....

Het was een vol programma!

Cultuurdag leerjaar 3: mei 2015

Dit jaar geen cultuurroute maar een aanbod op locatie. De leerlingen uit leerjaar 3 konden op 26 mei o.a. een workshop graffiti of grimeren volgen.

Ardennenkamp 2015

Leerlingen uit leerjaar 2 trokken ook dit jaar weer naar de Ardennen om daar een paar dagen lekker actief bezig te zijn.

Nationale sportweek

Tijdens de nationale sportweek in april was er aandacht voor gezonde voeding en bewegen. Er werd niet alleen een loopclinic gegeven, ook yoga en een heuse stormbaan stonden op het programma. Daarnaast had de kantine een keur aan gezonde lekkernijen op het menu staan. Heerlijk !!

Olympic Moves: voetbal

De leerlingen van het OBC Huissen presteerden goed tijdens het voetbaltoernooi in het kader van Olympic Moves. Jammer genoeg behaalden zij geen podiumplaats

clinic Loopland Gelderland

De activiteitenweek in april stond in het teken van bewegen en gezonde voeding. Een clinic van loopland Gelderland maakte onderdeel uit van het programma

Praktische Sector Oriëntatie

Op 25 en 26 februari jl. mochten de leerlingen van leerjaar 2 weer een kijkje nemen bij de afdelingen in de bovenbouw.

SDV in actie voor Serious Request

3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

<<  1 2 [3