Foodmarket leerjaar 1

De leerlingen van leerjaar 1 hebben voor het leergebied Mens & Maatschappij met veel plezier de Foodmarket 2017 verzorgd.

Techniek oriëntatie dag

De ReVaBo in Oosterbeek opende op 7 maart haar deuren voor onze tweedejaars leerlingen die geïnteresseerd zijn in techniek.

Serious rekerstmarkt 2016

Eindelijk...na een lange voorbereiding eindelijk de Serious Rekerstmarkt. En wat zijn onze leerlingen druk geweest ! 

Berlijnreis voor leerlingen van G4A

Voor de leerlingen van G4A stond van 14 t/m 17 december 2016 een reis naar Berlijn op de planning. 

Kerstworkshops 21 december 2016

De leerlingen van leerjaar 1 en 2 zijn druk: in de kerstworkshops maken zij ook werkstukjes die verkocht worden tijdens de Serious Rekerstmarkt.

Brugklaskamp september 2016

Onze nieuwe brugklassers waren in Beekbergen waar ze door middel van allerlei leuke activiteiten elkaar beter leerden kennen.

Onze nieuwe gymzaal De Zandloper officieel geopend!!!

Woensdag 11 mei was het zover! Onze nieuwe, duurzaam gebouwde gymzaal in Park Rosendael aan de Muntstraat werd officieel geopend. Bokser en oud-leerling Enrico la Cruz en Dominique Caniels docent OBC Huissen onthulde de naam van de gymzaal: De Zandloper. 

OBC Huissen on the catwalk

Donderdag 14 april 2016 stond onze school in het teken van de laatste modetrends. Leerlingen, docenten en zelfs enkele kinderen van docenten liepen over de catwalk, volledig gestyled in de voorjaarscollectie van Shoeby Fashion. 

Praktische profiel orientatie leerjaar 2 2016

Op 16 en 18 februari konden de leerlingen uit leerjaar 2 weer bij alle sectoren in de 'keuken' kijken. Op deze manier helpen we ze om de juiste keuze te maken voor hun studierichting.

Presentatie sectorwerkstuk

Op 2 februari jl. presenteerden de leerlingen van G4A hun sectorwerkstuk aan elkaar, aan de leerlingen van G3A, aan  hun ouders en andere belangstellenden.

Profiel oriëntatie dagen

De leerlingen uit leerjaar 2 kijken in de keuken van de diverse afdelingen op school, zodat ze een beeld krijgen van de sector.

Start bouw gymzaal OBC Huissen

Vrijdag 4 december hebben de leerlingen en medewerkers van OBC Huissen samen met de omwonenden, Hodes Bouwsystemen en niemand minder dan Sinterklaas, symbolisch de start van de bouw van een splinternieuwe gymzaal in Park Rosendael gevierd.

clinic freerunning

De sportklas leerlingen uit het eerste leerjaar volgden op 16 november een clinic freerunning.

NJK Frisbee 27 september 2015

Zondag 27 september heeft het OBC Huissen weer deelgenomen aan het NJK Ultimate Frisbee in Veenendaal.

Brugklaskamp sportklassen september 2015

De weergoden waren ons dit jaar niet gunstig gezind: de leerlingen van de sportklassen werkten soms in de stromende regen het programma af, maar ze bleven lachen!!

<<  1 [23  >>